2014 m. vasario 19 d., trečiadienis

Lietuviai vis labiau pasitiki greitųjų kreditų nauda

greitieji kreditai sarasas
Gyvename tokiais laikais, kai pinigų trūkumas nėra nei kiek stebėtinas. Pasiskolinti kartais prireikia visiems. Kai nesinori prašyti paskolos iš draugų ar giminaičių ir domina greitieji kreditai sarasas įmonių, teikiančių tokio pobūdžio paslaugas, yra tikrai netrumpas. Įdomu, kam skolinasi žmonės? Ar greitieji kreditai lietuvoje vis dar yra traktuojami kaip kažkas vengtino, ar žmonės pagaliau supranta, kad mažųjų paskolų bendrovių pagalba yra vertinga ir rekomenduojama, kai kišenėse pradeda švilpauti vėjai. Apie tai pasakoja vienos greitųjų kreditų bendrovės konsultantė Liucija.

Situacija keičiasi – besiskolinančiųjų skaičius auga

Liucija, paklausta, ar žmonių, kuriems jau buvo suteikti greitieji kreditai sarasas rodo susidomėjimą mažųjų paskolų bendrovių paslaugomis, atsako, kad situacija su kiekvienais metais gerėja. „Greitieji kreditai internetu ar bet kokiu kitu būdu suteikiami ne vienoje įmonėje, domina vis daugiau žmonių. Lyginant praėjusių ar dar ankstesnių metų situaciją, tuos laikus, kai paskola vis dar asocijavosi tik su banku, dabar lietuviai yra žymiai atviresni greitųjų kreditų paslaugai. Tam įtakos gali turėti sėkmingesnė reklama. Vis dėlto, reikia pripažinti, kad smarkiai keičiasi ir pats žmonių požiūris. Greitieji kreditai internetu visa para suteikiamos paskolos. Visiems imponuoja galimybė pasiskolinti greitai ir būtent tada, kai labiausiai reikia. Deja, bankai negali to pasiūlyti. Ten gauti paskolą kainuoja nemažai laiko ir pastangų, o kur dar sudėtingų dokumentų pildymas, eilės. Mažųjų paskolų bendrovėse viskas yra žymiai paprasčiau. Žinoma, čia ir kreditų pobūdis yra kiek kitoks. Iš mūsų žmonės skolinasi nedideliems pirkiniams. Sumos paprastai apsiriboja keliais šimtais ar keliais tūkstančiais, nors klientams ir suteikiamas šansas gauti kelių dešimčių tūkstančių litų dydžio kreditą.”.

Klausti visada verta

Greitieji kreditai be registracijos mokescio, „mažosios paskolos be palūkanų” – tokius ir panašius užrašus dažnai matome kredito bendrovių informaciniuose lankstinukuose, interneto svetainėse ir kitokiuose veiklos aprašymuose. Tai, be jokios abejonės, kelia žmonių susidomėjimą, o ir lietuvių pasitikėjimas mažųjų paskolų įmonėmis auga. Tai patvirtina ir patyrusi konsultantė Liucija, jau ne vienerius metus stebinti besikeičiančią situaciją: „Sunku pasakyti, kodėl anksčiau lietuviai kiek įtariai žiūrėjo į kredito bendroves. Galbūt apie skolinimąsi buvo teikiama per mažai informacijos, o gal pačios aplinkybės verčia patikėti savo finansinius reikalus paskolų teikėjai. Galiu patikinti, kad visa mūsų veikla yra oficiali, išdėstyta bendrovės įstatuose ir sutartyse, kurias klientai kaskart pasirašo. Be to, visada galima paklausti apie tai, kas neduoda ramybės. Kredito bendrovių konsultantai yra pasiryžę padėti ir atsakyti į bet kokius rūpimus klausimus. Kartais problema slypi baimėje ar nenorėjime teirautis aktualių dalykų. O mes skaityti minčių irgi nemokame.“. Kaip ir minėjo specialistė, visus kylančius klausimus reikėtų be baimės užduoti paskolų bendrovės darbuotojams. Kas yra greitieji kreditai internetu visa para? Kokios jų gavimo sąlygos? Ar tam, kad pasiskolintum, būtina būti pilnamečiu? O kaip dėl paskolų bedarbiams? Tai tik maža dalis visų neaiškumų, kurie iškyla, kai kalbama apie greituosius kreditus. Laimei, informacijos apie tai gausu. Iš tiesų, beveik viską galima rasti mažųjų paskolų įmonių interneto svetainėse. Tikėtina, kad jums aktualus klausimas jau buvo iškilęs kažkam kitam, tad visad verta patikrinti „Dažniausiai užduodamų klausimų“ skyrelį. Internete galima rasti ne tik visą dominančią informaciją. Įmonių, kurių veikloje nurodomi suteikiami greitieji kreditai sarasas čia taip pat yra prieinamas. Belieka išsirinkti patraukliausią paskolų teikėją ir nuspręsti, kokio dydžio kreditas pataisytų jūsų finansinę situaciją.