2014 m. rugsėjo 15 d., pirmadienis

Kreditas trumpąja SMS žinute: gauti gali visi?

Sms kreditas – nebenauja kreditų rūšis, tačiau labai patogi, kai papildomų pinigų norisi gauti greitai. Naudojantis šia paslauga – sms greiti kreditai yra vos per tris paprastus žingsnius nuo jūsų asmeninės banko sąskaitos. Gavę kreditą pinigais galėsite disponuoti taip, kaip tik panorėsite. Vienas iš pagrindinių sms kredito privalumų yra šis – jei atitinkate minimalius keliamus reikalavimus ir sutinkate su sutarties sąlygomis, galite pasiskolinti tam, kam tik širdis geidžia. Jokių apribojimų jūsų norams ir svajonėms, kuriems reikalinga finansinė pagalba. Tos pagalbos pavadinimas - sms greitas kreditas.

Pagrindiniai reikalavimai

Kreditas trumpąja sms žinute yra teikiamas tiems užklausėjams, kurie atitinka specifinius reikalavimus. Ne, tam, kad pasiskolintumėte, jums nebūtina užstatyti savo turtą: būstą, automobilį, brangius juvelyrinius dirbinius ar panašiai. Jums netgi nebūtina būti ypač pasiturinčiu žmogumi. Tiesa, sms kreditas, kaip ir bet koks kitas kreditas, teikiamas tik oficialiai dirbantiems asmenims. Pasitiko išimčių, bet daugumoje įmonių pasiskolinti pavyks tik tuomet, jei galėsite pateikti informaciją apie savo darbovietę. Akivaizdu, kad, jeigu skolinama tik dirbantiems asmenims, jie privalo būti sulaukę bent aštuoniolikos metų. Kai kuriose kredito bendrovėse aptarnaujami tik dvidešimties ar dvidešimt vienerių sulaukę klientai, tačiau tai irgi yra išimtis, o ne taisyklė. Ar sms greitieji kreditai teikiami gyvenantiems Lietuvoje, tačiau neturintiems šalies pilietybės žmonėms? Veikiausiai, nors išimčių taip pat pasitaiko, ne Lietuvos Respublikos piliečiams kreditas nebus suteiktas, nes taip būtų pažeistas vienas pirmųjų ir pagrindinių reikalavimų. Taigi, apibendrinant pagrindinius reikalavimus, būtinus sms kredito gavimui, galima išskirti tris aspektus: Lietuvos Respublikos pilietybę, pilnametystę ir pastovias mėnesines pajamas (kurios įmanomos tik tada, kai asmuo yra oficialiai dirbantis). Bet ar tai viskas, ko reikia, kad būtų suteiktas kreditas?

Būtina sąlyga – suprasti savo atsakomybę.

Sms kredito grazinimas – svarbiausias skolinimosi etapas. Čia būtinas nuoseklumas ir visiškas sutarties sąlygų laikymasis. Kredito gavimas suteikia nemažai finansinės laisvės, bet tai lieka ir svarbiu įsipareigojimu. Kai omenyje turimas sms kreditas atsiliepimai apie šią paslaugą liudija mažąsias paskolas esant patogias ir nesudėtingai gaunamas. Tačiau, kad ir kaip lengva bebūtų pasiskolinti, tikslus grąžinimas per iš anksto nustatytą laikotarpį yra būtinas. Kas nutinka žmonėms, vengiantiems atiduoti mažąją paskolą? Jeigu tai tyčinis elgesys, jeigu dėl grąžinimo atidėjimo su kredito įmone tariamasi nėra, toks žmogus oficialiai tampa skolininku. Tikėtina, jo pavardė atsidurs oficialioje šalies skolininkų duomenų bazėje. Ką tai reiškia? Tai užkerta kelią ateityje sėkmingai bendradarbiauti su bankais ar greitųjų kreditų įmonėmis. Sms kreditas, kaip ir bet koks kitas kreditas, teikiamas tik įsiskolinimų neturintiems žmonėms. Kitaip tariant, žmonėms, turintiems skaidrią finansinę reputaciją. Tai visiškai suprantama ir elementaru – kredito įmonės turi pasilikti sau bent menką garantiją, kad naujieji jų klientai bus pajėgūs grąžinti pasiskolintas sumas. Ankstesni įsiskolinimai, negrąžinti kreditai užkerta kelią pasitikėjimui. Panašios priežastys slypi ir už reikalavimo, kad klientai būtų oficialiai dirbantys asmenys. Juk naivu iš pajamų negaunančio asmens tikėtis pastovaus, nenutrūkstamo paskolos grąžinimo. Patikimu klientu yra laikomas žmogus, turintis potencialą sąžiningai išmokėti paskolą ir tai padaryti per sutartyje aiškiai apibrėžtą laikotarpį. Dar daugiau – patikimas klientas yra tas klientas, kuris suvokia savo atsakomybę. Sms kreditas, kaip ir bet kokios kitos rūšies paskola, yra finansinis įsipareigojimas. Nors tai gali būti didelė ir svarbi pagalba, įgyvendinant tikslus, kuriems reikalingi papildomi pinigai, nereikėtų pamiršti, kad skolas garbinga grąžinti tiksliai pagal susitarimą. Šiuo atveju, pagal oficialią kredito sutartį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą